Megnyitottunk!

Szereted a shounen-ait és a yaoit? Mi is. Szerencsére manapság rengeteg csapat és egyéni fordító készít fordításokat számunkra, ám ez azzal jár, hogy nehéz követni ki mit csinál, mi van már lefordítva, mi vár befejezésre. Ezért decemberben addig-addig beszélgettünk róla, míg arra az elhatározásra nem jutottunk, hogy érdemes lenne egy adatbázist felállítani. Már akkor is tudtuk, hogy elég nagy fába vágtuk a fejszénket, azóta ez be is bizonyosodott…

 

Nagyon sok csapatot megkerestünk, és engedélyt kértünk arra, hogy műveiket hozzáadhassuk az oldalunkhoz, ezáltal segítséget nyújtva a hozzánk hasonló rajongóknak megtalálni azokat. Sajnos voltak, akik visszautasították azt, illetve olyanok is, akik válaszra sem méltattak minket. De jelentem, így is elég hozzájárulást kaptunk ahhoz, hogy megérje elkezdeni a munkát. Remélhetőleg a jövőben újonnan alakuló csapatok és fordításba kezdő fordítók is megkeresnek majd minket, hogy őket is hozzáadhassuk az adatbázishoz.

 

Az oldalunk nem tökéletes,  de anyagi lehetőségeink meglehetősen korlátozottak voltak (és most is azok), ennek ellenére igyekeztünk olyasmit létrehozni, amely mindenki segítségére válhat a jövőben. A munka és a művek feltöltése még nem fejeződött be, mivel (hála az égnek) nagyon sok mindent kell hozzáadni. Ettől függetlenül már így elég sok dolog megtalálható nálunk, ezért úgy döntöttünk, hogy kitárjuk kapuinkat, és a feltöltést a továbbiakban használat közben folytatjuk.

 

Mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy olvassa el a szabályzatot, és annak pontjait tartsa be!

Továbbá mindenkit sok szeretettel várunk a Facebook oldalunkon is, ahol igyekszünk megosztani az újdonságokat és friss hírekkel ellátni mindenkit.

“Megnyitottunk!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Én is örülök, hogy összeszedtek itt mindent mert már annyi helyen fel vagyok regisztrálva, hogy követni nem tudom, így füzetet kell vezessek a befejezett mangákról/animékről és, hogy hol olvastam/láttam.

    Válasz

Szólj hozzá!