Szabályzat

Az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse a már meglévő magyar fordításokat a rajongók részére. Több csapatot is megkerestünk, sajnos egy részük nem is válaszolt, néhányuk pedig elutasította az oldalon való megjelenést. Ezért a hiányzó művekért felelősséget nem vállalunk, és más fordítások reklámozása az engedélyük hiányában szigorúan tilos!

Az oldalon való megjelenést egy minimális feltételhez kötöttük, méghozzá egy normális olvasó / weboldal megléte. Nagyon sok csapat várja a fordítókat és biztosít lehetőséget a fordítások megjelentetésére. Amennyiben nincs pénzetek / kedvetek / energiátok egy saját oldal fenntartására, kérlek, keressétek fel őket. Ne keressetek minket Wattpados alkotásokkal, azokat NEM áll szándékunkban megjelentetni.

Habár igyekszünk minél több művet összegyűjteni, fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos csapatok és fordítók alkotásait ne adjuk hozzá az adatbázisunkoz, amennyiben velük kapcsolatban bármiféle erkölcsi, minőségbeli vagy viselkedésbeli probléma felmerül bennünk.

Lehetőséget biztosítunk, hogy kifejezzétek a véleményeteket egy adott alkotással kapcsolatban, azonban mindenkit megkérünk, hogy ezt normális, emberi hangnemben és módon tegye. Fenntartjuk a jogot, hogy bármiféle oda nem illő, nekünk nem tetsző hozzászólást azonnali hatállyal, figyelmeztetés nélkül eltávolítsunk. Ez az oldal a fordítások megtalálását segíti, nem kívánunk helyet adni bármiféle vitának a hozzászólók között.

Az oldalon lehetőség van az adott műveket könyvjelzőzni. Mivel nem tudjuk, hogy ez hosszútávon mennyire lesz működőképes, ezért csupán tesztüzemmódban vezetjük be, de amennyiben galibát okoz, sajnos kénytelenek leszünk megválni tőle. (Remélhetőleg erre nem kerül sor…) Az oldal mindenki számára elérhető, azonban a könyvjelzők használatához regisztráció szükséges.

Igyekszünk a hiányzó ismertetőket is pótolni, ezzel kapcsolatban örülnénk a segítségeteknek. Amennyiben szívesen látnátok viszont az általatok megírt ismertetőt, kérlek küldjétek el nekünk ezen az oldalon.

Amennyiben kérdésetek van, vagy bármilyen okból kifolyólag szeretnétek velünk felvenni a kapcsolatot, elérhetőek vagyunk az info@bladatbazis.hu címen.